13. TAZE İNCİR FESTİVALİ BİSİKLET SÜRAT YARIŞI VE BİSİKLET DENGE YARIŞI

A-2000 METRE SÜRAT YARIŞI

1- Tarihi : 06 AĞUSTOS 2017

2-Saat   : 10:00

3.- Bisiklet Yarışması  Yıldızlar (11 yaş ve 15 yaş dahil ) ve Gençler ( 16 yaş ve üstü ) kategorisinde yapılacaktır.

4-Yarışlarda sporcular, start yerine yarıştan en az 30 dakika önce geleceklerdir.

5- Yarış Güzergahı : Ortakçı Mahallesi  Akçeşme yokuşundan başlayıp, Zeytinoğlu Caddesi, Üçeylül Mahallesi 4 Sokak ve Atatürk caddesinden Belediye Hizmet Binasının önünde bitecektir.

6- Yarış Kuralları :

a)      Yarışmacılardan Parkur dışına çıkarak  veya güzergah değiştirerek avantaj sağlayanlar elenecektir.

b)      Diğer yarışmacıların dengesini bozmaya çalışan, bağıran veya hakaret eden yarışmacı elenecektir.

c)       Kendisini geçmeye çalışan yarışmacıya engel olmayıp geçişine izin vermek zorundadır.

d)      Yarışmacılar kask ve dizlik takmak zorundadır.

B-100 METRE BİSİKLET DENGE YARIŞI

1- Tarihi : 06 AĞUSTOS 2017

2-Saat   : 11:00

3- Bisiklet Yarışması  Yıldızlar (11 yaş ve 15 yaş dahil ) ve Gençler ( 16 yaş ve üstü ) kategorisinde yapılacaktır.

4- Yarış Güzergahı : Atatürk Caddesi Belediye Hizmet Binasının önünde

5- Yarış Kuralı;

a)      100 metrelik mesafeyi start çizgisinden bitiş çizgisine kadar dengede durarak ayaklar yere temas etmeden en son gelen yarışmacı birinci olacaktır.

b)       Yarışma esnasında ayağı yere temas eden yarışmacı elenecektir.

c)       Diğer yarışmacıların dengesini bozmaya çalışan ve düşmesine sebep olan yarışmacılar elenecektir.

d)      Zik zak çizerek kendisine avantaj sağlamaya çalışan  yarışmacılar elenecektir.

e)      Katılımın çok olması halinde 10’ arlı guruplar halinde yarışma yapılacaktır.

f)       Gurup yarışlarında son 3’e kalan yarışmacılar final yarışmasına katılacaktır.

g)      Yarışmacılar kask ve dizlik takmak zorundadır.

C-ÖDÜLLER

Birinci, İkinci ve Üçüncü gelen yarışmacılara Kupa, diğer katılımcılara madalya verilecektir.

NOT: 18 Yaşından Küçükler Ailesinden başvuru formu ile birlikte  izin belgesini imzalatarak Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne  getirmeleri gerekmektedir.

BUHARKENT BELEDİYESİ

ULUSLAR ARASI KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ

DÜZENLENECEK OLAN BİSİKLET YARIŞMASI KATILIM FORMU

T.C. NO.

ADI

SOYADI

DOĞUM YERİ

VE

TARİHİ

TELEFON

İMZA

BUHARKENT BELEDİYESİ

ULUSLAR ARASI KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ

DÜZENLENECEK OLAN BİSİKLET YARIŞMASI

18 YAŞ ALTI YARIŞMACILAR İÇİN VELİ İZİN BELGESİ

Yarışmacının

Adı ve soyadı :

Doğum Yeri ve Tarihi :

Ana Adı :

Baba Adı :

Yukarıda açık kimliği bulunan velisi bulunduğum ve incir festivalinde düzenlenecek olan bisiklet sürat yarışı ve bisiklet denge yarışına katılmasına izin veriyorum.

Velisinin

Tasdik