BUHARKENT SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA PLATFORMU LOGO YARIŞMASI
BUHARKENT SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA PLATFORMU

LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

1. Yarışma herkese açıktır.
2. Katılımcılar en fazla iki eserle katılım sağlayabilirler.
3. Yarışmaya sunulan tasarımların, özgün olması, başka yarışmalara katılmaması, başka hiçbir yerde ve hiçbir gerekçe ile yayımlanmamış olması, ayrıca diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmaması gerekmektedir.
4. Yarışmaya katılanlar tasarımlarının kendilerine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.
5. Jüri tarafından, kopya olduğu anlaşılan tasarımlar yarışma dışı kalacak, ödül verilmeyecek, verilmiş ise ödül sahibi ödülü iade edecek ve bu durumda jürinin yeni bir logo seçme imkanı peşinen kabul edilecektir.
6. Jüri birinci olarak seçilen logo üzerinde teknik düzeltmeler isteyebilir.
7. Çalışmalar; FreeHand, Illustrator, Corel Draw, vb. Gibi vektörel çizim tabanlı tasarım programlarından birinde hazırlanmış çalışma halinde, 300 dpi CMYK renk formatında, JPEG ve PDF olarak gönderilmelidir.
8. Aşağıda Belirtilen Amaç  doğrultusunda logo hazırlanacaktır.
9. Eserlerin son gönderim tarihi 15 KASIM 2018 'dir.
NOT: Platformun amacı aşağıda belirtilmiştir.

Platformun Amacı:
Buharkent ilçesinde kalkınmanın sürdürülebilirliğini temin edilmesi için ilçede faaliyet gösteren tüm paydaşların temsil edildiği bir zemin oluşturmak amacıyla tüm tarafların eşit bir şekilde temsil edileceği, ekonomik, sosyal ve kültürel  kalkınmanın strateji ve faaliyetlerinin katılımcı bir biçimde belirleneceği, uygulanacağı ve izlenerek değerlendirileceği bir yapı oluşturulması hedeflenmiştir.

NOT:

• Tasarımların buharkentbelediyesi@hotmail.com – veli09ece@hotmail.com adreslerine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.
• Gönderilen mailde iletişim anlamında isim-soyisim, telefon ve adres bilgilerinin yer alması gerekmektedir.

ÖDÜLLER

1. Leptop