UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DUYURUSU VE BAŞVURU FORMU

Buharkent Belediyesi  ve Türkiye  İş Kurumu Nazilli Hizmet Merkezi   arasında imzalanan protokol kapsamında 28.12.2018-31.12.2018 tarihleri arasında Belediyemizde 25 kişilik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecektir.

KOSGEB’in “Yeni Girişimci Desteği”nden faydalanmak için yapmanız gereken ilk şey uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlamanız ve sertifikanızı almış olmaktır. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz iş fikriniz konusunda sizleri cesaretlendirmesi ve işinizi kurabilmek için gerekli mali kaynağa ulaşabilmenizi sağlaması bu eğitimin en önemli faydalarındandır. Uygulamalı girişimcilik eğitimi alan sertifika sahibi girişimciler kabul ettirdikleri iş projeleriyle bugüne kadar gıdadan giyime, tekstilden elektroniğe kadar birçok alanda destek almayı başarmıştır.

18 yaşını doldurmuş ve Buharkent ve çevre ilçelerinde  ikamet etmekte ya da çalışmakta olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuru yapabilir. Kursa katılmak isteyenler   e-devlet üzerinden 22.12.2018 tarihine  kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İlanen Duyurulur.

BUHARKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılabilmem için gereğini arz ederim.

Tarih/İmza

GİRİŞİMCİ BİLGİLERİ

Adı Soyadı

T.C. Kimlik Numarası