ÇOCUK ETKİNLİKLERİ
KÜLTÜR VE TURIZM BAKANLIGIMIZIN KATKILARI ILE ÇOCUKLARIMIZ IÇIN ÇOCUK ETKINLIGI DÜZENLIYORUZ.12-13 EKIM 2019 SAAT 11.00-13.00 da YÜZME HAVUZU TESISLERIMIZDE EBRU SANATI ATÖLYESI ILE ILK ETKINLIGIMIZ BASLAYACAKTIR.HER HAFTA CUMARTESI VE PAZAR GÜNLERI YÜZME HAVUZU TESISLERIMIZDE ETKINLIKLERIMIZ DEVAM EDECEKTIR.ETKINLIKLERIMIZE TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLIYORUZ.
15.TAZE İNCİR FESTİVALİ ATICILIK YARIŞMASI
BUHARKENT BELEDİYESİ 15. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA ATICILIK YARIŞMASI YAPILACAKTIR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ  AVCILIK  ATICILIK DERNEĞİNE  BAŞVURUDA BULUNMASI GEREKMEKTEDİR.
15.TAZE İNCİR FESTİVALİ YÜZME YARIŞMASI
BELEDİYEMİZİN 15. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA BELEDİYE YÜZME HAVUZ TESİSLERİNDE 09.08.2019 CUMA GÜNÜ,KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER-BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE YÜZME YARIŞI YAPILACAKTIR.
15.TAZE İNCİR FESTİVALİ İNCİR TATLISI YARIŞMASI
15.TAZE İNCİR FESTİVALİMİZ KAPSAMINDA 09 AĞUSTOS 2019 CUMA GÜNÜ BELEDİYEMİZ YÜZME HAVUZU TESİSLERİ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA İNCİR TATLISI YARIŞMASI YAPILACAKTIR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ İNCİR TATLILARI İLE BİRLİKTE YÜZME HAVUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA 09.AĞUSTOS 2019 CUMA GÜNÜ SAAT 15.00'DA HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR.
15.TAZE İNCİR FESTİVALİ TAZE İNCİR YARIŞMASI
İLÇEMİZDE 8-9-10 AĞUSTOS 2019TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK OLAN 15. TAZE İNCİR FESTİVALİETKİNLİKLERİ TAZEİNCİR YARIŞMASINA KATILMAK İSTEYEN ÇİFTÇİLERİMİZİN 22 TEMMUZ 2019 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR İLÇEMİZ TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.
15. TAZE İNCİR FESTİVALİ İNCİR KUPASI FUTBOL TURNUVASI
BUHARKENT BELEDİYESİ 15. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA İNCİR KUPASI FUTBOL TURNUVASI YAPILACAKTIR. TURNUVAYA KATILMAK İSTEYEN TAKIMLAR TURNUVAYA AİT FORMLARI BELEDİYEMİZ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNDEN  TEMİN EDEBİLİRLER. TURNUVA SON BAŞVURU TARİHİ 12.07.2019'DUR.