BUHARKENT SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA PLATFORMU LOGO YARIŞMASI
BUHARKENT SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA PLATFORMU   LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ   1. Yarışma herkese açıktır. 2. Katılımcılar en fazla iki eserle katılım sağlayabilirler. 3. Yarışmaya sunulan tasarımların, özgün olması, başka yarışmalara katılmaması, başka hiçbir yerde ve hiçbir gerekçe ile yayımlanmamış olması, ayrıca diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmaması gerekmektedir. 4. Yarışmaya katılanlar tasarımlarının kendilerine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar. 5. Jüri tarafından, kopya olduğu anlaşılan tasarımlar yarışma dışı kalacak, ödül verilmeyecek, verilmiş ise ödül sahibi ödülü iade edecek ve bu durumda jürinin yeni bir logo seçme imkanı peşinen kabul edilecektir. 6. Jüri birinci olarak seçilen logo üzerinde teknik düzeltmeler isteyebilir. 7. Çalışmalar; FreeHand, Illustrator, Corel Draw, vb. Gibi vektörel çizim tabanlı tasarım programlarından birinde hazırlanmış çalışma halinde, 300 dpi CMYK renk formatında, JPEG ve PDF olarak gönderilmelidir. 8. Aşağıda Belirtilen Amaç  doğrultusunda logo hazırlanacaktır. 9. Eserlerin son gönderim tarihi 15 KASIM 2018 'dir. NOT: Platformun amacı aşağıda belirtilmiştir.   Platformun Amacı: Buharkent ilçesinde kalkınmanın sürdürülebilirliğini temin edilmesi için ilçede faaliyet gösteren tüm paydaşların temsil edildiği bir zemin oluşturmak amacıyla tüm tarafların eşit bir şekilde temsil edileceği, ekonomik, sosyal ve kültürel  kalkınmanın strateji ve faaliyetlerinin katılımcı bir biçimde belirleneceği, uygulanacağı ve izlenerek değerlendirileceği bir yapı oluşturulması hedeflenmiştir.     NOT:   • Tasarımların buharkentbelediyesi@hotmail.com – veli09ece@hotmail.com adreslerine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. • Gönderilen mailde iletişim anlamında isim-soyisim, telefon ve adres bilgilerinin yer alması gerekmektedir.   ÖDÜLLER   1. Leptop 2. Cep Telefonu 3. Fotoğraf Makinası
14.TAZE İNCİR FESTİVALİ BUHARKENT KONULU ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLANDI
 BUHARKENT VE İNCİR  KONULU ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLANDI.
14.TAZE İNCİR FESTİVALİ YÜZME YARIŞMASI
BELEDİYEMİZİN 14. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA BELEDİYE YÜZME HAVUZ TESİSLERİNDE 02.08.2018 PERŞEMBE GÜNÜ,KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER-BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE YÜZME YARIŞI YAPILACAKTIR.
14.TAZE İNCİR FESTİVALİ İNCİR TATLISI YARIŞMASI
14.TAZE İNCİR FESTİVALİMİZ KAPSAMINDA 03 AĞUSTOS 2018 CUMA GÜNÜ BELEDİYEMİZ YÜZME HAVUZU TESİSLERİ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA İNCİR TATLISI YARIŞMASI YAPILACAKTIR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ İNCİR TATLILARI İLE BİRLİKTE YÜZME HAVUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA 03.AĞUSTOS 2018 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00'DA HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR.
14.TAZE İNCİR FESTİVALİ ATICILIK YARIŞMASI
BUHARKENT BELEDİYESİ 14. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA ATICILIK YARIŞMASI YAPILACAKTIR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ AVCILIK ATICILIK DERNEK BAŞKANI HASAN AKAR ‘A BAŞVURUDA BULUNMASI GEREKMEKTEDİR. 0507 603 21 13 TELEFON İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
14.TAZE İNCİR FESTİVALİ İNCİR KUPASI FUTBOL TURNUVASI
BUHARKENT BELEDİYESİ 14. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA İNCİR KUPASI FUTBOL TURNUVASI YAPILACAKTIR. TURNUVAYA KATILMAK İSTEYEN TAKIMLAR TURNUVA SORUMLULARI ALİ SARI (0555 551 51 09)VE ALİ ÇAKMAK(TERZİ 0536 430 49 70) İLE İRTİBATA GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR. TURNUVA KATILIM ÜCRETİ:200 TL'DİR TURNUVA ÇEKİLME BEDELİ 100 TL 'DİR SON BAŞVURU TARİHİ:06.07.2018 CUMA GÜNÜ SAAT 17.00'DIR.
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLARI
BUHARKENT  KONULU ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLANDI.
KIZILAY KAN BAĞIŞI
Sayın Halkımız,
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ ATICILIK YARIŞMASI
  BUHARKENT BELEDİYESİ 13. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA ATICILIK YARIŞMASI YAPILACAKTIR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ AVCILIK ATICILIK DERNEĞİNE BAŞVURUDA BULUNMASI GEREKMEKTEDİR.
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ BİSİKLET SÜRAT YARIŞI VE BİSİKLET DENGE YARIŞI
BUHARKENT BELEDİYESİ ULUSLAR ARASI KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ TAZE İNCİR YARIŞMASI
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA SARILOP VE BURSA SİYAHI KATAGORİSİNDE AYRI AYRI ''TAZE İNCİR YARIŞMASI'' DÜZENLENECEKTİR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN ÜRETİCİLERİMİZİN 10.08.2017 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR 'İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ İNCİR TATLISI YARIŞMASI
13.TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA ''İNCİR TATLISI'' YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN ÜRETİCİLERİMİZİN 10.08.2017 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ BİLARDO TURNUVASI
TAZE İNCİR FESTİVALİ BİLARDO TURNUVASINA KATILIM ve YARIŞMA ŞARTLARI
TAZE İNCİR FESTİVALİ BUHARKENT KONULU ŞİİR YARIŞMASI
ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASINA DAVETTİR
GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ PROGRAMI
BELEDİYEMİZİN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KATKILARI İLE 15 HAZİRAN PERŞEMBE CUMHURİYET MEYDANINDA,16 HAZİRAN ORTAKÇI MAHALLESİNDE,17 HAZİRAN SAVCILLI MAHALLESİNDE DÜZENLEYECEĞİ GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ PROGRAMINA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.
BUHARKENT 14.DOĞA YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI
BUHARKENT 14. GELENEKSEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
GELENEKSEL KUKLA KUMPANYASI
Buharkent Belediye Başkanlığı olarak;  kültürel değerlerimize sahip çıkmak, gelecek nesillere kültür ve sanat zenginliklerimizi doğru biçimde anlatmak için  çalışmalar yürütmekteyiz.
ÜCRETSİZ İNTERNETİN ADRESİ
Ücretsiz İnternet uygulaması ilk etabı; Atatürk Caddesi ve Kent Meydanında olmak üzere Halkımızın hizmetine sunulmuştur.
BUHARKENT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE KAVUŞUYOR
Buharkent Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ve kamu yararı kararı bulunan arazilerin tapu kaydı üzerindeki ''SATILAMAZ'' şerhi Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi tarafından alınan karar ile ''KAMULAŞTIRMA'' olarak değiştirilmiştir.Artık Buharkent Organize Sanayi Bölgesinde yer alan arazilerin satışına yönelik tapu şerhi engeli kaldırılmıştır.Kamu Oyuna Saygıyla Duyrulur.