13. TAZE İNCİR FESTİVALİ TAZE İNCİR YARIŞMASI
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA SARILOP VE BURSA SİYAHI KATAGORİSİNDE AYRI AYRI ''TAZE İNCİR YARIŞMASI'' DÜZENLENECEKTİR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN ÜRETİCİLERİMİZİN 'İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ İNCİR TATLISI YARIŞMASI
13.TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA ''İNCİR TATLISI'' YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR.YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN ÜRETİCİLERİMİZİN İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ BİLARDO TURNUVASI
13. TAZE İNCİR FESTİVALİ KAPSAMINDA BUHARKENT BİLARDO TURNUVASI DÜZENLENECEKTİR.ÜÇ TOP VE AMERİKAN BİLARDOSU KATEGORİSİNDE DÜZENLENECEK TURNUVAYA KATILMAK İSTEYENLERİN ''ORHAN KAFE OYUN SALONUNA'' MÜRACAAT ETMELERİ RİCA OLUNUR.
TAZE İNCİR FESTİVALİ BUHARKENT KONULU ŞİİR YARIŞMASI
ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASINA DAVETTİR
GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ PROGRAMI
BELEDİYEMİZİN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KATKILARI İLE 15 HAZİRAN PERŞEMBE CUMHURİYET MEYDANINDA,16 HAZİRAN ORTAKÇI MAHALLESİNDE,17 HAZİRAN SAVCILLI MAHALLESİNDE DÜZENLEYECEĞİ GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ PROGRAMINA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.
BUHARKENT 14.DOĞA YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI
BUHARKENT 14. GELENEKSEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
GELENEKSEL KUKLA KUMPANYASI
Buharkent Belediye Başkanlığı olarak;  kültürel değerlerimize sahip çıkmak, gelecek nesillere kültür ve sanat zenginliklerimizi doğru biçimde anlatmak için  çalışmalar yürütmekteyiz.
ÜCRETSİZ İNTERNETİN ADRESİ
Ücretsiz İnternet uygulaması ilk etabı; Atatürk Caddesi ve Kent Meydanında olmak üzere Halkımızın hizmetine sunulmuştur.
BUHARKENT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE KAVUŞUYOR
Buharkent Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ve kamu yararı kararı bulunan arazilerin tapu kaydı üzerindeki ''SATILAMAZ'' şerhi Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi tarafından alınan karar ile ''KAMULAŞTIRMA'' olarak değiştirilmiştir.Artık Buharkent Organize Sanayi Bölgesinde yer alan arazilerin satışına yönelik tapu şerhi engeli kaldırılmıştır.Kamu Oyuna Saygıyla Duyrulur.