BİR TEBESSÜM BİN TEBESSÜM PROJESİ İFTAR YEMEĞİ

‘’ Bir Tebessüm Bin Tebessüm ‘’ Projesi kapsamında Buharkent İlçemizde yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik Buharkent Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda iftar yemeği düzenlenmiştir. Buharkent Kaymakamlığı ve Buharkent Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yemeğe; Sayın Kaymakamımız Cemil ÖZTÜRK ve Değerli Eşi, İlçe Garnizon Komutanı Sayın Ali KIRŞAN, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EROL ve Değerli Eşi, Projeye Paydaş olan Kamu Kurum Müdürleri ve Değerli Eşleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Proje kapsamındaki Ailelerimiz ve Çocuklarımız katılmıştır. Proje kapsamındaki ailelerin evlerine ziyaret edilerek bizzat Sayın Kaymakamımız Cemil ÖZTÜRK ve Değerli Eşi, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EROL ve Paydaş olan Kamu Kurum Müdürlerimiz davetiyeleri takdim ettiler. Sayın Kaymakamımız Cemil ÖZTÜRK tarafından çocuklarımıza çeşitli hediyeler verildi. Paydaş Kurumlara ve özellikle programa katılan ailelerimize ve çocuklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.