BUHARKENT 15.DOĞA YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI

BUHARKENT 15. GELENEKSEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Geleneksel Doğa Yürüyüşlerimizin 15.sini Belediyemizin organizasyonunda 19 KASIM 2017 Pazar günü düzenliyoruz.
Doğa Yürüyüşümüz, Kuyucak İlçesi Belenova Mahallesinden  başlayacak olup, Kuyucak İlçesi Kocaova Orman Göletinde sona erecektir.
Katılımcılar, sabah kahvaltısı ve yürüyüş sırasında ihtiyaç duyacakları yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını kendileri tedarik edeceklerdir.
Katılım için ücret alınmayacaktır. Yürüyüşümüze 15 yaş üzeri tüm hemşehrilerimiz katılabileceklerdir.
Öğle yemeği, Yürüyüşün bitiş noktasında  Buharkent Belediye Başkanlığının ikramı olarak verilecektir.
Kolay bir yürüyüş  derecesinde olup ,10 Kilometre olarak planlanan yürüyüşümüzün
Buharkent’ten başlangıç noktasına gidiş ve bitiş noktasından Buharkent’e dönüş ulaşım giderleri Buharkent Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.
Yürüyüşümüze katılmak isteyen hemşehrilerimizin ayrıntılı bilgi için 0.256.3913005 numaralı telefonu arayabilirler.
Yanımızda Getirmemiz Gerekenler :
1. Uygun sırt çantası.
2. Mevsime uygun kıyafetler ve yedekleri.
3. Uygun ayakkabı(Bilekleri destekleyen ayakkabılar tavsiye edilir).
4. Yağmurluk veya panço.
5. Yedek kıyafetlerin ıslanmasına karşı torba.
6. Yiyecek içecek(Öğle yemeği için, pratik ve kolay taşınabilir).
7. Kişisel ilkyardım malzemesi.
8. Kronik rahatsızlığı olanların kullandığı ilaçlar.
9. Fotoğraf makinesi(isteğe bağlı).
Not: Kalp-Damar ve solunum yetmezliği, Epilepsi ve benzeri rahatsızlığı, Kas ve eklem rahatsızlığı olanların doktoruna danışmadan katılmamaları önemle tavsiye olunur.
Buharkent’ten hareket :19 Kasım 2017 Pazar Günü Saat:09:00
Hareket Yeri :Belediye Nöbetçi Zabıta Amirliği Önü