ENCÜMEN ÜYE SEÇİMİ

04.05.2015 Pazartesi günü yapılan Belediye Meclisi toplantısında yapılan encümen seçimi için; Adalet ve Kalkınma Partisinden İsmail SEZER ve Mehmet ÇAKMAK, Cumhuriyet Halk Partisinden Ülkü GECİLOĞLU ve Milliyetçi Hareket Partisinden Yüksel GÜNGÖRDÜ encümen adayı olarak gösterilmişlerdir. Yapılan gizli oylamada her üye 6'şar oy almışlardır. İkinci oylamada da her üye yine 6'şar oy aldıklarından yapılan kura çekimi sonucu  Adalet ve Kalkınma Partisinden Mehmet ÇAKMAK ile Cumhuriyet Halk Partisinden Ülkü GECİLOĞLU 1 yıllığına encümen üyeliğine seçilmişlerdir. Seçilen üyelerimizi kutluyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mehmet EROL