GELENEKSEL 7. DOĞA YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI

BUHARKENT 7. DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

PROGRAMI

Geleneksel Doğa Yürüyüşlerimizin 7.sini Belediyemizin organizasyonunda 21 Şubat 2016 Pazar günü düzenliyoruz.

Doğa Yürüyüşümüz, Buharkent Gündoğan Mahallesi (köyü) mevkiinden başlayacak olup, Ericek-Demirciler Mahallesinden Muratdağı Kocagöl Tahtacı Yurdu hacı ömer deresi Gökçukur altından Mektep Gediği Kayaburnu Mahallesinden geçilerek Buharkent ilçe merkezinde sona erecektir.

Katılımcılar, sabah kahvaltısı ve yürüyüş sırasında ihtiyaç duyacakları yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını kendileri tedarik edeceklerdir.

Katılım için ücret alınmayacaktır. Yürüyüşümüze 15 yaş üzeri tüm hemşehrilerimiz katılabileceklerdir.

Öğle yemeği, yürüyüş başlangıç yerinden 6,5 km uzaklıkta önceden belirlenen yerde (Muratdağı Kocagöl mevkiinde) Buharkent Belediye Başkanlığının ikramı olarak verilecektir.

Orta zorluk derecesinde 12,7 Kilometre olarak planlanan yürüyüşümüzün
Buharkent’ten başlangıç noktasına gidiş ve bitiş noktasından Buharkent’e dönüş ulaşım giderleri Buharkent Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.

Yürüyüşümüze katılmak isteyen hemşehrilerimizin ayrıntılı bilgi için 0.256.3913005 numaralı telefonu arayabilirler.

Yanımızda Getirmemiz Gerekenler :
1. Uygun sırt çantası.
2. Mevsime uygun kıyafetler ve yedekleri.
3. Uygun ayakkabı(Bilekleri destekleyen ayakkabılar tavsiye edilir).
4. Yağmurluk veya panço.
5. Yedek kıyafetlerin ıslanmasına karşı torba.
6. Yiyecek içecek(Öğle yemeği için, pratik ve kolay taşınabilir).
7. Kişisel ilkyardım malzemesi.
8. Kronik rahatsızlığı olanların kullandığı ilaçlar.
9. Fotoğraf makinesi(isteğe bağlı).

Not: Kalp-Damar ve solunum yetmezliği, Epilepsi ve benzeri rahatsızlığı, Kas ve eklem rahatsızlığı olanların doktoruna danışmadan katılmamaları önemle tavsiye olunur.

Buharkent’ten hareket :21.02.2016 Pazar Günü Saat:09.00
Hareket Yeri :Belediye Nöbetçi Zabıta Amirliği Önü