ADÜ BUHARKENT MESLEK YÜKSEK OKULU LOGO YARIŞMASI TAMAMLANDI
Buharkent Meslek Yüksekokulumuz Logo Yarışması’nı, katılımcılarımızdan Şeyma Ebru VARICIER isimli başvuru sahibi kazandı.En fazla iki tasarım ile katılıma açık olan yarışmamıza, 53 farklı yarışmacı tarafından toplamda 88 eser ile başvuru oldu. Sadece ilimiz değil il dışından da yoğun katılımın olması kurumumuzu sevindirirken, her bir logo tasarımı ise titizlikle incelendi. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN tarafından yapılan ön değerlendirme sonrası, Buharkent Kaymakamı Cemil ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Mehmet EROL, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mesut KIRMACI ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami YALÇIN’dan oluşan Jüri üyeleri birinci seçtikleri logo üzerinde teknik düzeltmeler istedikten sonra yarışmayı sonuçlandırdı. İlerleyen günlerde düzenlenecek ödül töreni ile Şeyma Ebru VARICIER’e hediyesi takdim edilecek olup, tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.