BUHARKENT 9.DOĞA YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI

BUHARKENT 9. DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
PROGRAMI

Geleneksel Doğa Yürüyüşlerimizin 9.sunu Belediyemizin organizasyonunda 08 Mayıs 2016 Pazar günü düzenliyoruz.
Doğa Yürüyüşümüz, Buldan Yaylasında başlayacak göl etrafında yapılacak yürüyüş ile tamamlanacaktır. Piknik havası tarzında planladığımız yürüyüşte göl etrafında önceden ayarlanan yerde (göl kenarında) Belediyemizce sabah kahvaltısı verilecek, kahvaltı sonrası göl etrafında yaklaşık 4-5 km yürüyüş yapılarak sona erecektir.
Buharkent’ten başlangıç noktasına gidiş ve bitiş noktasından Buharkent’e dönüş ulaşım giderleri Buharkent Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.
Yürüyüşümüze katılmak isteyen hemşehrilerimizin ayrıntılı bilgi için 0.256.3913005 numaralı telefonu arayabilirler.
Yanımızda Getirmemiz Gerekenler :
1. Uygun sırt çantası.
2. Mevsime uygun kıyafetler ve yedekleri.
3. Uygun ayakkabı(Bilekleri destekleyen ayakkabılar tavsiye edilir).
4. Yağmurluk veya panço.
5. Yedek kıyafetlerin ıslanmasına karşı torba.
6. Kişisel ilkyardım malzemesi.
7. Kronik rahatsızlığı olanların kullandığı ilaçlar.
8. Fotoğraf makinesi(isteğe bağlı).
Not: Kalp-Damar ve solunum yetmezliği, Epilepsi ve benzeri rahatsızlığı, Kas ve eklem rahatsızlığı olanların doktoruna danışmadan katılmamaları önemle tavsiye olunur.

Buharkent’ten hareket :08.05.2016 Pazar Günü Saat:09.00
Hareket Yeri :Belediye Nöbetçi Zabıta Amirliği Önü