ÇANAKKALE-BURSA GEZİSİ ETKİNLİĞİ

Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri kapsamında İlçemizde Buharkent Kaymakamlığı ve Buharkent Belediyesi olarak farkındalık yaratmaya devam ediyoruz. Etkinlikler kapsamında Engelli kardeşlerimizin yapmış olduğu el emeği ürünlerini standa sergilediler, ardından Buharkent'te bir ilk olan tiyatro gösterisi düzenleyip farkındalık yarattılar. 15.05.2016 tarihinde bugün Saat: 23.00' de " ÇANAKKALE-BURSA " gezisi düzenlenmiştir. Geziye; engelli kardeşlerimiz ve aileleri, Mahalle Muhtarlarımız, Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil ESİN katılmıştır. Engelli kardeşlerimizi yaşama bağlamak ve topluma kazandırmak için elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber ediyor, " Engelsiz bir Buharkent için Çalışıyoruz " onlara keyifli bir gezi geçirmelerini diliyoruz.