3 EYLÜL BUHARKENT'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YILI KUTLANDI

3 Eylül Buharkent'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94.Yıl Dönümü, Kurtuluş ve Özgürlük yürüyüşü ile başladı.Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına Çelenklerin konulmasına müteakip saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.İlçe Kaymakamı Sayın Cemil ÖZTÜRK ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EROL'un Günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından,Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Sevil ESİN ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Sayın Hasan KARATAŞ' plaketleri taktim edildi.Programın devamında Nazilli Belediyesi Mehteran Takımının Gösterileri ve Buharkent Efeler Ekibini Halk Oyunları gösterisi ile 3 Eylül Buharkent'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü Programı sona erdi.Belediyemiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kafeterya Tesislerinde Kurtuluş Programına katılan gazilerimize , halk oyunları ekibine ve Protokol Üyelerine yemek verildi.Programda emeği geçenlere, Programımıza teşrif eden Şehit ve Gaziler Derneği Başkan ve Üyelerine, Buharkent halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.