10-14 EKİM 2016 BUHARKENT BİTKİSEL KOZMETİK ÜRÜNLER KURSU

Belediyemiz, Buharkent Meslek Yüksek Okulu, Buharkent İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Buharkent İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Buharkent Ziraat Odası Başkanlığı destekleriyle 10-14 Ekim tarihlerinde yapılacak olan '' DOĞADAN ÜRÜNE '' projesi kapsamında Bitkisel ürünler ile yapılacak olan Krem, Şampuan, sabun vb. ürünlerin, katılımcılar ile birlikte çalışmalarını, düşünmelerini ve öğrenmelerini sağlayan uygulamalı ve bilimsel öğretim kursu yapılacaktır.Kursa Katılmak isteyen vatandaşlarımızın formu doldurarak Belediyemize ve Buharkent Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.Katılım 50 kişi ile sınırlıdır.Kurs saatleri tabloda belirtilmiştir.(kursumuz ücretsizdir.) Tüm Halkımıza Duyurulur.