BUHARKENT MESLEK YÜKSEK OKULU AÇILIŞI YAPILDI

ADÜ Buharkent Meslek Yüksek Okulu resmi açılış töreni; Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKCİ’nin teşrifleri ile yapıldı. Törene Sayın Bakanımız ile birlikte Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Rektörümüz, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Pamukkale ve Kuyucak Belediye Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve kıymetli Buharkent Halkımız katılmışlardır. Yüksekokulumuzda emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKÇİ’ye, Aydın Valimiz Sayın Ömer Faruk KOÇAK’a, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Rektörümüze, Zorlu Enerji Grubuna, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EROL’a, (Rahmetli) Mehmet PARMAKSIZOĞLU amcamıza ve tüm Buharkent halkına teşekkür eder, Yüksekokulumuzun ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimize 2016-2017 eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.