GELENEKSEL KUKLA KUMPANYASI

Buharkent Belediye Başkanlığı olarak;  kültürel değerlerimize sahip çıkmak, gelecek nesillere kültür ve sanat zenginliklerimizi doğru biçimde anlatmak için  çalışmalar yürütmekteyiz.

Geleneksel değer ve bilgilerimize bağlı kalarak her yaş gurubundan insana hizmet götürmek, 7 den 77 ye bütün vatandaşlarımızı bilgilendirmek, eğitmek ve üretime katmak için projeler üretip hayata geçirmekteyiz. Belediye olarak;  yaptığımız projelerle Kültür miraslarımızın korunmasına ve yayılmasına katkıda bulunmayı amaç ediniyoruz.

Buharkent Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü olarak: Ülkemizi tüm değer ve olgularıyla miras bırakacağımız çocuklarımızın zihinlerine, ruhlarına hitap eden projeleri hayata geçirmekten özellikle gurur duyuyoruz. Planladığımız Geleneksel Kukla Kumpanyası;  görsel zekalarını geliştirmeleri ve geleneksel çocuk eğlencesi kültürünü hatırlamaları amacıyla çocuklarımızı kuklalarla  buluşturduk.