3 EYLÜL İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 95. YILI KUTLANDI

3 Eylül Buharkent'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95.Yıl Dönümü, Kurtuluş ve Özgürlük yürüyüşü ile başladı.Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına Çelenklerin konulmasına müteakip saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Deniz ARABACI ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EROL,Aydın Ak Parti Milletvekili Sn. Abdurrahman ÖZ ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Sayın Hasan KARATAŞ'ın Günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Mehteran Takımının Gösterileri ve Buharkent Efeler Ekibini Halk Oyunları gösterisi ile 3 Eylül Buharkent'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıl Dönümü Programı sona erdi ve Kurban Bayramı olması nedeniyle programın ardından vatandaşlarımızla bayramlaşma programı gerçekleşti.Belediyemiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kafeterya Tesislerinde Kurtuluş Programına katılan gazilerimize , halk oyunları ekibine ve Protokol Üyelerine yemek verildi.Yemeğin ardından Belediye Başkanımız ,daire amirleri ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.Programda emeği geçenlere, Programımıza teşrif eden Şehit ve Gaziler Derneği Başkan ve Üyelerine, Buharkent halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.