MART 2015 AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ (2.OTURUM)

T.C.

BUHARKENT

BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Sayı    :                                                                                                                                              05 .03.2015

Konu  :Meclis kararlar özeti

MECLİS KARARLAR ÖZETİ

5393 sayılı yasanın 22.maddesi gereğince Belediye Meclisimizin 05.03.2015 tarihinde yaptığı olağan meclis toplantısının 2.Oturumda alınan kararlara ait kararlar özetidir.

05.03.2015 tarih 2.oturum-1.Birleşim:

1- 04.03.2015 tarihli Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun müzakere edilmesi sonucunda; Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan belediyemize ait Kazıcı ve Yükleyici İş Makinasının kullanım ücretinin günlük 100,00 TL olarak belirlendiği Komisyon raporunun,komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, 5393 sayılı yasanın 22.maddesi gereğince  05.03.2015 tarihli 2. Oturum 1.birleşimde  oy birliği  ile karar verildi.

2- 04.03.2015 tarihli Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun müzakere edilmesi sonucunda;Yağmur suyu ve Muratdağı göleti ile sulanan arazilerin 1 saatlik sulama suyu ücretinin KDV dahil 7,00 TL olarak belirlendiği Komisyon raporunun,komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, tarifenin 06.03.2015 tarihinden itibaren geçerli olmasına,5393 sayılı yasanın 22.maddesi gereğince  05.03.2015 tarihli 2. Oturum 1.birleşimde  oy birliği  ile karar verildi.

3- Köylerin yerleşik alan sınırlarının genişletilmesine ilişkin İmar komisyonuna havale edilen konu ile ilgili komisyon raporunu tamamlamadığından Nisan ayı meclis toplantısına kadar ek süre verildi.

Mehmet EROL                               Yüksel GÜNGÖRDÜ                           Tuncay ŞİMŞEK

Belediye Başkanı                                 Meclis Katibi                                       Meclis Katibi