EYLÜL 2015 AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

T.C.

BUHARKENT

BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Sayı    :                                                                                                                                 01 .09.2015

Konu  :Meclis kararlar özeti

MECLİS KARARLAR ÖZETİ

5393 sayılı yasanın 22.maddesi gereğince Belediye Meclisimizin 01.09.2015 tarihinde yaptığı olağan meclis toplantısının 1.Oturum 1.birleşiminde alınan kararlara ait kararlar özetidir.

1- 04-05-06 ve 07 Ağustos 2015 tarihlerinde düzenlenmesine karar verilen ancak ülke genelinde meydana gelen terör olayları yüzünden can kayıplarının oluşması üzerine  Kültür ve Sanat Şenliği 11.taze İncir Festivalinin eğlence bölümünün iptal edilerek, festivalde konser verecek ses sanatçılarına sözleşmedeki avans miktarının ödenmesine, sözleşmenin 2016 yılına aktarılmasına ve sözleşmede yer alan ses sanatçılarının 2016 yılının Ağustos ayında konser vermesinin kabul edilmesine, 5393 sayılı yasanın 22.maddesi gereğince 01.09.2015 tarihinde  oy birliği  ile  karar verildi.

2- Kültür ve Sanat Şenliği 11.taze İncir Festivali öncesinde İncir yarışması, Şiir Yarışması, Fotoğrafçılık yarışması ve futbol turnuvası yapılmış olup, İncir yarışmasının 1.sine 4’lü çeyrek altın, 2.sine 2’li çeyrek altın ve 3.süne bir çeyrek altın verilmesine, Şiir yarışmasının 1.sine Laptop bilgisayar, 2.sine Dijital Fotoğraf Makinası, 3.süne kol saati verilmesine, jüri üyeleri ile mansiyon ödüllerinin kitap ve plaket  olarak verilmesine, Fotoğrafçılık yarışması 1.sine 12-14 megapiksel Fotoğraf makinası, 2.sine Tablet bilgisayar ve 3.süne Kol saati verilmesine, Futbol turnuvasının 1.ye 1.000,00 TL, 2.ye 750,00 TL, 3.ye 500,00 TL ödül verilmesine, ödüllerin ve hediyelerin giderlerinin belediye bütçesinden karşılanmasına, 5393 sayılı yasanın 22.maddesi gereğince 01.09.2015 tarihinde  oy birliği  ile  karar verildi.

3- İlçe merkezine belediyemizce yaptırılan Üniversite binasının hizmete açılacak olması nedeniyle, Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulunun 26.08.2015 tarih ve 18 sayılı yazısı ve ekinde alınan malzeme listesine göre öğretim elamanları ve müdür odasının mefruşat alımlarının, öğrenci odalarının araç ve gereçlerinin  belediyemiz bütçesinden alınmasına, binanın bazı odalarının duvar ile ikiye bölünmesi ve tamiratlarının yaptırılmasına, 5393 sayılı yasanın 22.maddesi gereğince  01.09.2015 tarihli toplantıda oy birliği  ile karar verildi.

Mehmet EROL                               Yüksel GÜNGÖRDÜ                             Tuncay ŞİMŞEK

Belediye Başkanı                                   Meclis Katibi                                       Meclis Katibi