Başkan Erol, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

10/11/2022

Aziz Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, millet olma şuuruna ulaşmasını sağlayan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün, daima ileri düşünceye dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı istiklal mücadelemiz, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla taçlanmış ve bütün mazlum milletlere ilham vermiştir. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, istikrar içinde her alanda güçlenmeye ve büyümeye, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 84. Yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna asil kanlarını döken tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.“ ifadelerini kullandı.