Kaymakamımız Sayın Alper Açıkgöz, Belediye Başkanımız Mehmet Erol, idari amirlerimiz ve özel katılımcılarımızla bir araya geldi.

14/06/2023

Bursa Siyahi İncir Çalıştayı'nda birlikte geleceği şekillendiriyoruz
Adnan Menderes Üniversitesi Buharket Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleşen Bursa Siyahi İncir Çalıştayı'nda heyecanlı bir gün geçiriyoruz. Sayın Kaymakamımız Alper Açıkgöz, Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve birçok değerli katılımcıyla birlikte, siyahi incir üretimini ve sektörün geleceğini konuşuyoruz.
Verimli tartışmalar ve fikir alışverişleriyle, tarımsal potansiyelimizi daha da geliştirmek için birlikte çalışıyoruz. Bu değerli katılımlarınız için teşekkür ederiz.