Belediye Başkanımız Mehmet Erol, Buharkent Kaymakamımız Sayın Alper Açıkgöz ile birlikte karne dağıtım törenine katıldı.

16/06/2023

Buharkent Kaymakamımız Sayın Alper Açıkgöz ile birlikte karne dağıtım töreninde öğrencilerimizin başarılarını kutladık.
Bu anlamlı etkinlikte, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi ve onların emeklerini takdir etmek büyük bir mutluluk. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimizle birlikte çalışarak, eğitimdeki başarı çıtamızı yükseltiyoruz.
Öğrencilerimize, verdikleri emeğin karşılığını alacakları bir yaz tatili diliyorum. Dinlenin, eğlenin ve yeni dönemde daha büyük başarılara imza atın.