Kayıtlı kadın istihdamını Women Up projesi ile destekliyoruz

Women Up AB Fonlu Destek Programı ile kayıtlı kadın istihdamını destekliyoruz. Toplantıya katılım sağlayan tüm kadın girişimcilerimize teşekkür ederim.

31/03/2022

Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi (Women Up) projesinin tanıtımı için; Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sayın Zeynep Yılmaz ile İŞKUR Desteklerinin Tanıtımı için Aydın İŞKUR İl Müdürümüz Sayın Rahmi Terzi, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Uğur Kul ile birlikte, Belediye Yüzme Havuzu Tesislerinde kadın girişimcilerimizin katılımlarıyla toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantıya katılım sağlayan tüm kadın girişimcilerimize teşekkür ederim.

Kadın istihdamını kuvvetlendirme temalı destek programına ilişkin şartlara ve başvuru sayfasına https://www.sgkkadinistihdaminindesteklenmesi.org/ linkinden tüm işletmeler ulaşabilir. Bu programın hedef kitlesini, 05/03/2012 tarihinden sonra kurulmuş olan kadın girişimcilere ait işletmeler ve proje kapsamında bu işletmelerde yeni istihdam edilecek olan kadın çalışanlar oluşturmaktadır.